Colour News Inspiration

Sadolin_ColourNews_Bild2_Kampanjlogotyp_DK_610

Velkommen til efteråret farvenyheder fra Sadolin

For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret, give ro eller skabe spændende kontraster. Vi henter indtryk fra alle verdenshjørner, og gennem vores forskning opfanger vi de første tegn på kommende farvetrends. Vores mål er enkelt – det skal være sjovt at male!

De farver, som vi har valgt ud til efterårets kollektion, er i toner, som emmer af harmoni. De er matte, bløde, venlige og ser næsten ud som om, de kan spises. Vi har opdelt dem i to grupper, som vi kalder “Soft” og “Contrast”. Men faktum er, at alle snildt kan kombineres med hinanden, og du kan med fordel anvende dem på både vægge, træværk og indretningsdetaljer.

Sadolin_ColourNews_Kulorer_SE_610

Det bedste ved maling er, at det skaber forandring så utrolig hurtigt og kan give et rum en helt ny personlighed. Vælg én favorit, to fint kontrasterende nuancer, eller brug hele paletten. Hvis du føler dig lidt usikker på, hvor du skal starte, kan du få hjælp fra de guider og tips, du finder på sadolin.dk.

Jeg og designteamet på Sadolin vil gerne ønske dig et rigtigt farverigt efterår. Lad væggene få plads, kast dig ud i farverne, og glem ikke at have det sjovt!

Sadolin_ColourNews_AnnCharlotte_Linde_610
Ann-Charlotte Linde, Color Manager Sadolin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *