Colour News Inspiration – Contrast

Sadolin_ColourNews_Contrast_305

Du behøver ikke være modig for at vælge nogle af de lidt mørkere farver. De er nøje balancerede med ekstra sort farve for at skabe en behagelig ro. Når vi maler, fokuserer vi ofte på den farve, vi skal bruge. Nogle gange kan det endda være bedre bare at se den som en baggrund for alt andet, som vi gerne vil have skal ses.

Sadolin_ColourNews_Bild1_610

Blueberry Crush er en rigtig mørk gråblå nuance, som giver en følelse af luksus. Den er meget smuk sammen med lyse træsorter, og her ser du også, hvordan det fremhæver det hvide i andre materialer. Et hot tip, hvis du har stukkatur eller høje fodlister i dit hjem. De har godt af at blive set lidt mere.

 

 

Sadolin_ColourNews_Bild4_300

Trenden med grå farver fortsætter, og fordelen er, at de kan opleves meget forskelligt om dagen og om aftenen. Derudover får de med den rette belysning en interessant dybde. Det er ikke altid let at finde den perfekte grå nuance selv, men vi tror, at du vil elske Salty Liquorice! Her har vi matchet den med Cotton Candy på en stribet væg, som næsten bliver et kunstværk i sig selv. Alt, hvad du behøver, er god malertape og et vaterpas.

 

 

 

 

 

 

Sadolin_ColourNews_Bild5_300

Fudge er en spændende og sprælsk mørkegul farve. Gult anses af de fleste for en glad farve, men her får den lov til at trække over mod brunt, så den bliver mindre synlig og fungerer bedre som baggrund for dine indretningsdetaljer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadolin_ColourNews_Bild2_300

I soveværelsesmiljøet har vi malet med den varmbrune farve Chocolate Syrup. Dette er en rigtig dyb nuance, som gør sig ekstra godt på baggrundsvægge. Også her ser du Cotton Candy som kontrastmaling, og resultatet bliver en smagfuld combination af caramel og chokolade.

 

 

 

 

 

 

 

Sadolin_ColourNews_Contrast_610

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *