Mini-makeover – nyt køkken

Fra trist standard – til køkken med atmosfære

En køkkenrenovering kan blive en dyr historie. Men faktum er, at du på egen hånd kan forvandle et kedeligt standardkøkken til et rigtigt wow-køkken – blot ved hjælp af lidt maling.

Fra standard til wow-køkken

Fra standard til wow-køkken

Sørg for at vælge en maling til træ og metal med god udflydning, så du får jævne og fine overflader på alle skabe, skuffer og trædetaljer.

Nyt køkken med lidt maling

Nyt køkken med lidt maling

I dette originalkøkken har vi fremhævet 50´er-atmosfæren med de pastelagtige farvevalg og ved at beholde de tidstypiske beslag. En mere nutidig detalje er hylderne, der er malet i samme lyse farve som overskabene og væggene, hele vejen op til loftet. Et kneb, som i kontrast til de mørkere underskabe får hele køkkenet til at føles stort og luftigt. De øverste skuffers farver går igen i udvalgte detaljer som f.eks. urtekassen og skamlen, hvilket giver et gennemført og gennemtænkt udtryk. Den gammelrosa farve Soft Blush brugte vi også inde i skabene – et rum som ofte glemmes, men som nu er blevet en frisk og spændended detalje.

Farver

smoked-oak

soft-blush

Cool Mint N9. 05.83


Produkter

sadolin-vaegmaling-halvmat_25l Sadolin Træ og Metal V SUPER 5 De flotte helmatte finish på og i skabet får du ved at male med Sadolin Træ og Metal V SUPER 5. Dette er en unik træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydning og ridsefasthed. Perfekt til alt træ indendørs der risikerer at blive slidt lidt ekstra.
Sadolin Vægmaling Halvmat
Sadolin Træ og Metal V SUPER 5
Sadolin Vægmaling halvmat er en vægmaling af høj kvalitet, som giver en flot, halvmat overflade og glød til dine vægge. Anvendes til maling indendørs på puds, beton, letbeton, gips- og lignende byggeplader, filt, glasvæv, mv. Sadolin Træ og Metal V Super er en unik helmat, polyuretanforstærket acrylplastemalje af høj kvalitet med ekstrem god sammenflydning, høj overfladestyrke og ridsefasthed. Anvendes til maling af indendørs træværk som døre, karme, paneler m.m., samt på rustbeskyttet jern og metal. Produktets høje overfladestyrke gør den særlig velegnet til maling af fx køkkenlåger og indvendig i køkkenskabe.