Mini-makeover – detaljerne

Det sidder i detaljerne

1. En kreativ måde at skabe forandring på med små effektere, er at male med noget der kaldes gradienter. Gradierende går fra mørkt til lyst. Eksempelvis hvis du har nogle ens skamler eller køkkenstole, som du vil pifte op. Vi brugte en Cool Mint-tonet Sadolin Træ og Metal V SUPER 40 på den nederste skammel. På næste skammel tilsatte vi en ikke-tonet hvid farve i samme produkt (ikke direkte i malerspanden, men i en malerbakke) og igen lidt mere hvid maling til den sidste skammel. På den måde får du en ny nuance til hvert møbel, uden at du skal bruge flere malerspande maling i forskellige farver.

3 taburetter malet gradierende

Tre taburetter malet gradierende

Cool Mint N9. 05.83

2. Hvis du vil være kreativ med maling, men ikke har lyst til at male en hel væg, findes der et flot alternativ. Vælg en væg og et træmøbel, der ville have godt af at blive piftet op. Mål en firkant op på væggen og sæt malertape rundt om den. Firkanten skal være større end møblet. Mal derefter væggen med Sadolin Vægmaling glans 10 eller Sadolin Vægmaling Xtramat i valgfri farve. Begge produkter har en mat og flot finish. Brug Sadolin Træ og Metal V SUPER 5 eller 40 i samme farve til at male møblet, og vupti! – så har du skabt en stilren og spændende effekt. Hvor er det bare enkelt!

Væg og bænk malet i farven Vanilla Cream

Væg og bænk malet i farven Vanilla Cream

vanilla-cream

3. Trappen bliver sjældent betragtet som en del af indretningen. Med lidt fantasi og lidt maling kan du give den sit helt eget udtryk. Begynd med at vægle nogle farver på farvekortet, og markér omhyggeligt med malertape. Mal derefter ét trappetrin ad gangen med vores slidstærke Sadolin Træ og Metal V SUPER 40 og lad malingen tørre grundigt efter hver påføring. Væggen maler du med Sadolin Vægmaling glans 10 eller Sadolin Vægmaling Xtramat for at få det bedste resultat.

Trappe med 3 forskellige smukke farver

Trappe med 3 forskellige smukke farver

cool-sand sandcastle smoked-oak