Mini-makeover – endevæg

Den nye endevæg

Har du et hjørne i dit hjem som ikke helt bemærkes? Endevæggen er jo en klassiker, når ‘søvnige’ rum skal vækkes til live – det er ikke så mærkeligt, med tanke på hvor stor en forskel lidt maling faktisk kan gøre. En enkel væg kan desuden let males over, hvis man skulle blive træt af farven. Med den nye ‘endevæg’ tager vi konceptet et skridt længere og får et resultat, der føles både tidssvarende og spændende.

Endevæg malet tone-i-tone med farven Ocean Green

Endevæg malet tone-i-tone med farven Ocean Green

Vi har taget udgangspunkt i en uudnyttet væg med skydedør og har forvandlet den til rummets blikfang. Ved at male døren og IKEA-skabet IVAR foran endevæggen i en træmaling i nøjagtig samme farve som på væggen, skabes en stilren og bevidst helhed. Se hvordan du maler træværk.

Fin kontrast. Skabet er malet indvendigt med farven Vanilla Cream.

Fin kontrast. Skabet er malet indvendigt med farven Vanilla Cream.

At male indersiden af skabet i en anden farve er en effektiv måde at give et enkelt møbel spænding og dynamik på. Messingbenene giver skabet en mere eksklusiv følelse, der samles op af de dekorative lysestager. Nemt at lave med metalspray, som du finder i hobbyforretninger eller byggemarkeder.

Farver

ocean-greencreamy-coconutvanilla-cream


Produkter

Sadolin Træ og Metal V SUPER 5 De flotte helmatte finish på og i skabet får du ved at male med Sadolin Træ og Metal V SUPER 5. Dette er en unik træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydning og ridsefasthed. Perfekt til alt træ indendørs der risikerer at blive slidt lidt ekstra.

Sadolin Træ og Metal V SUPER 5

Sadolin Træ og Metal V Super er en unik helmat, polyuretanforstærket acrylplastemalje af høj kvalitet med ekstrem god sammenflydning, høj overfladestyrke og ridsefasthed. Anvendes til maling af indendørs træværk som døre, karme, paneler m.m., samt på rustbeskyttet jern og metal. Produktets høje overfladestyrke gør den særlig velegnet til maling af fx køkkenlåger og indvendig i køkkenskabe.

En svanemærket vægmaling af høj kvalitet, som giver en elegant, ekstramat og refleksfri overflade med en fornemmelse af luksus. Den tørrer på kun én time og kan males over allerede efter to timer. Perfekt til endevægge og andre projekter, hvor du gerne vil have hurtig forandring.Sadolin Vægmaling Xtramat.

En svanemærket vægmaling af høj kvalitet, som giver en elegant, ekstramat og refleksfri overflade med en fornemmelse af luksus. Den tørrer på kun én time og kan males over allerede efter to timer. Perfekt til endevægge og andre projekter, hvor du gerne vil have hurtig forandring.