Mini-makeover – Soveværelset

Sov med stil

Dette soveværelsesmiljø er nok det bedste eksempel på, hvordan maling kan skabe dramatik, og løsningen er perfekt for dig, som ikke er så vild med at dække væggene med billeder. Her bliver væggen til en dekoration i sig selv med malede former. Den smukke, mørklilla farve Deep Purple brugte vi også til at male taburetten med, så den fik et meget mere elegant udtryk.

Sadolin_Minimakeover_Bedroom_

Farverne Desert Sky og Deep Purple gør sig ekstra godt sammen med varme toner fra guld og messing. Bland gerne flere slags tekstiler og puder med forskellige mønstre, og lad gerne en enkelt eller flere farver matche væggens kulør.

Sadolin_Minimakeover_Bedroom_5

Vil du også lave striber som i soveværelset?

  1. Begynd med at male linjerne op med Deep Purple. Brug ikke tape, men et vaterpas med laser, og følg laserstrålen.
  2. Mal linjerne med en lille rulle 2 gange (mal lidt bredere end bredden på tapen, som du skal bruge bagefter). Lad det tørre.
  3. Nu skal du begynde at sætte tape over de malede linjer. Mal tapen over med samme farve en gang til for at lukke af, så farven ikke kryber ind under tapen. På den måde skaber du skarpe linjer.
  4. Når det har tørret, skal du male to gange med Desert Sky over alle tapede linjer.
  5. Lad malingen tørre, og træk forsigtigt tapen af.

Farver

Sadolin_MiniMakeover_soverom_farver

Produkter

SADOLIN SPARTELMASSE
SADOLIN GRUNDMALING TIL VÆG OG LOFT
SADOLIN VÆGMALING 10 MAT
Sadolin spartelmasse, medium, er en dækkende allround-letspartelmasse af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin og glat overflade. Helmat vandbaseret grundmaling af god kvalitet. Let at påføre og med god dækkeevne på puds, beton, byggeplader, glasvæv, sandspartlede overflader m.v. Sadolin vægmaling, mat, er en vægmaling af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin, mat overflade og glans.
SADOLIN GRUNDERTRÆ
SADOLIN TRÆ OG METAL V SUPER 5
SADOLIN TRÆ OG METAL V SUPER 40
Sadolin Trægrunder V er en hurtigtørrende grundmaling, der er beregnet til maling af indendørs træværk og vægge. En unik helmat træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rust- beskyttede blik- og ståldetaljer. En halvblank træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rustbeskyttede blik- og ståldetaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *