Mini-makeover – Velkommen ind

Velkommen ind – og ud igen

Hvad gør man med en lang, korridorlignende gang?  Vi har smykket væggene med et geometrisk mønster for at skabe en munter, og alligevel stilren skandinavisk følelse.

Sadolin_Minimakeover_Hallway

Basisfarven til væg og dørkarm er Apple Blossom, en neutral nuance med bløde pigmenter af rød og gul. Den giver en meget hyggeligere følelse end en ubrudt hvid, der let opleves som kold og blålig.

Der findes ingen regler for, hvordan farvepartierne skal se ud helt nøjagtigt; du får det bedste resultat, hvis du tilpasser det efter dit eget rum. Ved at lade malingen fortsætte over på døren skabes der et flot blikfang og ikke kun en kedelig firkant i slutningen af rummet. Til maling af døren bytter du til produktet Træ og metalmaling, og du får det bedste resultat, hvis du fortsætter med en mat finish, hvis væggen er malet mat.

Sadolin_Minimakeover_Hallway_3

Vær opmærksom på, at tapen skal sættes omhyggeligt på, malingen skal tørre ordentligt mellem påføringerne, og tapen skal males over (med den farve, der skal være inderst), for at få knivskarpe linjer.

Farverne i de geometriske mønstre har vi matched både i spejlet og på bænken for at skabe et sammenhængende udtryk.

Sadolin_Minimakeover_Hallway_5_2

Farver

Sadolin_MiniMakeover_gang_farver2

Produkter

SADOLIN SPARTELMASSE
SADOLIN GRUNDMALING TIL VÆG OG LOFT
SADOLIN VÆGMALING 10 MAT
Sadolin spartelmasse, medium, er en dækkende allround-letspartelmasse af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin og glat overflade. Helmat vandbaseret grundmaling af god kvalitet. Let at påføre og med god dækkeevne på puds, beton, byggeplader, glasvæv, sandspartlede overflader m.v. Sadolin vægmaling, mat, er en vægmaling af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin, mat overflade og glans.
SADOLIN GRUNDERTRÆ
SADOLIN TRÆ OG METAL V SUPER 5
SADOLIN TRÆ OG METAL V SUPER 40
Sadolin Trægrunder V er en hurtigtørrende grundmaling, der er beregnet til maling af indendørs træværk og vægge. En unik helmat træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rust- beskyttede blik- og ståldetaljer. En halvblank træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rustbeskyttede blik- og ståldetaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *