Welcome Home

Header

Colour your life your way

Efter det sidste års tid har længsel efter tryghed og en nystart sjældent være større. Med Sadolin’s nye farvekort Welcome Home åbner vi døren til en sæson fyldt med flotte farver, komfort og fremtidstro. Og inspirerer til at fylde hjemmet med ny energi.

Sadolin Welcome Home er en smuk farvekollektion med stilsikre farver. Paletten går lige fra naturens rolige jord farver til smukke blå og grønlige nuancer, samt til de mere romantiske farver med attityde og ømhed. Find de farver som passer til dit soveværelse, stue, arbejdsværelse eller andre rum hvor du ønsker at føle dig godt tilpas i dit eget hjem.

Vi er stolte og glade for at præsentere Sadolin Welcome Home.

Part1DK2

Part2DK2

Part3DK2


DE VALG DU TAGER
sætter tonen i dit hjem. De møbler, du vælger, de designvalg du gør og ikke mindst farverne på dine vægge. Alt bidrager til den følelse af harmoni og glæde, som du stræber efter at opnå. Men udseende er ikke alt. Vi ved, at vores kunder har lige så store forventninger til selve malingen, at den er af høj kvalitet og er miljømæssigt ansvarlig. Vi har mere end 200 års erfaring med udvikling og fremstilling af farver til hjem.

Miljøansvar er et central del af vores produktsortiment og vores ambition er at lave de bedste produkter med lavest mulig miljøpåvirkning. Fordi det at vælge maling fra Sadolin burde være godt – i enhver henseende.

Besøg din nærmeste Sadolin forhandler for at hente et eksemplar af farvekortet og se de flotte farver. Find nærmeste forhandler.

Husk at farverne på en skærmen ikke alltid stemmer med virklighed, så vi henviser til nærmeste Sadolin forhandler for at se farverne i butikken.

Sadolin Mat vægmaling, glans 10, passer til der hvor du vil have en indendørsmaling med en smuk, mat overflade i høj kvalitet, som samtidig er let at tørre af.

Vægmaling glans 10