Welcome home

COLOUR YOUR LIFE YOUR WAY

Efter det sidste års tid har længslen efter tryghed og en ny start sjældent være større. Med Sadolins nye farvekort ‘Welcome Home’ åbner vi døren til en sæson fyldt med flotte farver, komfort og tro på fremtiden. Og inspirerer til at fylde hjemmet med ny energi.

Sadolin Welcome Home er en smuk farvekollektion med stilsikre farver. Paletten går fra naturens rolige jordfarver til de smukke blå og grønlige nuancer, og videre til de mere romantiske farver med attityde og ømhed. Find de farver som passer til dit soveværelse, stue, arbejdsværelse eller andre rum i dit eget hjem, hvor du vil føle dig allerbedst tilpas.

Vi er stolte og glade over at præsentere Sadolin Welcome Home.

RO & HARMONI

Bland de rige jordtoner med dagens trend og tillad dig selv at bo i dit eget beroligende frirum.

Uanset om du ønsker at fokusere på arbejde eller afslapning med fx. en god bog, så forkæl dig selv med en personlig indretning, som giver både ro og energi.

ALT ER FORBUNDET

Dit hjem er et sted med mange behov og følelser. Saml dem alle ved at forbinde rummene med en blød og flydende overgang af farver. Brug kontraster og uventede mønstre til at skabe et legende udtryk, som bringer smil og lys til selv de mest dystre dage.

Skab en rummelig følelse med lette blåtonede farver. Eller få jordforbindelse med den mørkere del af farveskalaen.
FIND DIT PERFEKTE MATCH

… af vidunderlige farver. Disse farvers dybe rigdomme tilbyder både attitude samt ømhed, og et element af overraskelse – især når de anvendes i kontrast med matchende farver.

TILFØJ EN FØLELSE AF ENERGI som hjælper relationer og glæde med at vokse. Varme og diskrete farver, som giver styrke til dine kære og lysten til at omfavne livet – i medfølelse og tillid.

DE VALG DU TAGER sætter tonen for dit hjem! Møblerne du har indrettet med, de design-valg du har taget og, ikke mindst, de farver du har valgt til dine vægge. Altsammen bidrager til den følelse af harmoni og glæde, som du stræber efter. Udseende er dog ikke alt. Vi ved, at vores kunder har lige så store forventninger til malingen, at den er af høj kvalitet og miljømæssig ansvarlig.

Vi har mere end 200 års erfaring i udvikling og fremstilling af maling til dit hjem. Miljøansvar er en central del af vores produktsortiment og vores ambition er, at producere de bedste produkter med lavest mulig miljøpåvirkning. At vælge maling fra Sadolin skal være godt – i alle henseender.

Besøg din nærmeste Sadolin forhandler for at hente dit eksemplar af farvekortet og se de flotte farver i virkeligheden. Find nærmeste forhandler.

Husk også – farverne på en skærm stemmer ikke altid helt overens med virkligheden. Vi henviser dig derfor til din nærmeste Sadolin forhandler for at se farverne i butikken.

Sadolin Mat vægmaling, glans 10, passer til der hvor du vil have en indendørsmaling med en smuk, mat overflade i høj kvalitet, som samtidig er let at tørre af.