Minimakeover i arbejdshjørnet

Mal arbejdspladsen

Kender du følelsen af, at du gerne vil have forandring der hjemme, men hverken har lyst eller råd til at skifte hele møblementet ud?

Farver i hjørnet

For mange af os er de hvidmalede vægge et sikkert kort, og det er svært at forestille sig, hvordan et rum kan få en helt ny atmosfære med vægmaling. Netop derfor synes vi, at vi gerne vil vise dig, hvordan arbejdshjørnet kan forvandles fra hvidt og lidt kedeligt til kreativt og indbydende.

Vi er gået ud fra de møbler og ting, der allerede findes i rummet, for derefter at supplere med farve og passende styling. Resultateter dramatiske mini-makeovers, der helt sikkert er prisen værd!

Out of the box - i arbejdshjørnet

Brug et almindeligt vaterpas eller et vaterpas med laser for at måle firkanterne ud, og vær omhyggelig med, at malertapen slutter tæt mod væggen.

Hvis du gerne vil have, at det skal gå ekstra hurtigt med tørretiderne, kan du bare undlade at have to forskellige farver præcis ved siden af hinanden. Farvefelterne fremhæver de indretningsdetaljer, du placerer i reolens forskellige rum, og gør hele udtrykket mere interessant.

Et godt tip er at opbygge små stilleben i mellemrummene, hvor du blander forskellige materialer, planter og personlige ting. Partierne, der løber op mod loftet, skaber en fornemmelse af en højere loftshøjde, og med et lille tæppe forstærker du rumfornemmelsen. Også stolen fik nyt look med træ og metalmaling i farven Powder Blue. Klik ind på Tips for at se, hvordan du maler træværk.

Farver indlæses...