Mal striber på soveværelset
Minimakeover i soveværelset

Sov med stil

Dette soveværelsesmiljø er nok det bedste eksempel på, hvordan maling kan skabe dramatik, og løsningen er perfekt for dig, som ikke er så vild med at dække væggene med billeder. Her bliver væggen til en dekoration i sig selv med malede former. Den smukke, mørklilla farve Deep Purple brugte vi også til at male taburetten om med, så den fik et meget mere elegant udtryk. Farverne Desert Sky og Deep Purple gør sig ekstra godt sammen med varme toner fra guld og messing. Bland gerne flere slagstekstiler og puder med forskellige mønstre, og lad gerne en enkelt eller flere farver matche væggens kulør.

Farver i soveværelset

Her bliver væggen til en dekoration i sig selv med malede former. Den smukke, mørklilla farve Deep Purple brugte vi også til at male taburetten om med, så den fik et meget mere elegant udtryk. Farverne Desert Sky og Deep Purple gør sig ekstra godt sammen med varme toner fra guld og messing. Bland gerne flere slagstekstiler og puder med forskellige mønstre, og lad gerne en enkelt eller flere farver matche væggens kulør.

Minimakeover i soveværelset

Vil du også lave striber i soveværelset?

1. Begynd med at male linjerne op med Deep Purple. Brug ikke tape, men et vaterpas med laser, og følg laserstrålen.

2. Mal linjerne med en lille rulle, 2 gange (mal lidt bredere end bredden på tapen, som du skal bruge bagefter). Lad det tørre.

3. Nu skal du begynde at sætte tape over de malede linjer. Mal tapen over med samme farve en gang til for at lukke af, så farven ikke kryber ind under tapen. På den måde skaber du skarpe linjer.

4. Når det har tørret, skal du male to gange med Desert Sky over alle tapede linjer. Lad malingen tørre, og træk forsigtigt tapen af.

Farver indlæses...