september 8, 2014 Af Mikael_Json 0

Sadolin Top7

Stilsikre farvevalg til efterårets projekt. Læs mere…

september 8, 2014 Af Mikael_Json 0

Sadolin Top7

Top7 – stilsikre farvevalg til efterårets projekt.

Vores farveeksperter har altid blikket rettet mod markedet for at holde øje med, hvad der sker inden for mode, design og trends. De seneste år har vi set en stærk tendens til, at man går væk fra det klassisk lyse og friske med hvide vægge. Man længes efter farver i hjemmet og bliver mere modig i sine indretningsvalg.

Sadolin Top7 er en aktuel kollektion med udvalgte farver, som vi er meget glade for. Farvepaletten spænder fra en varm gråskala via romantiske lilla nuancer til sodede farver, som kan give dramatiske kontraster. Ønsker du at skabe et hjem med både personlighed, trendfølelse og harmoni? Så vil du helt sikkert finde en favorit blandt vores syv farver i serien Sadolin Top7!

Mange af farverne kan matches med hinanden, helt afhængig af hvilken følelse du vil skabe i dit rum. Vi har fået hjælp af blogger og stylist Tant Johanna, som viser, hvordan du får det bedste frem i farverne i Sadolin Top7. Du får også tips til, hvordan du kan lave stilleben med farver, møbler og indretningsdetaljer for at gøre væggene i dit hjem til et kunstværk i sig selv. I vores lille maleskole finder du tips til, hvordan du lykkes med dit projekt, og hvor nemt det rent faktisk er at skabe fornyelse med farver. Resten er op til dig og din fantasi!

Johanna om hendes arbejde med Sadolin Top7

Farveglade hilsner! /Sadolin