24 udvalgte farver til Nordiske hjem

Selected In-Between farvekort

I vores daglige arbejde ser vi, at mange søger bløde, naturlige og sofistikerede farver til deres omgivelser. Ofte vil de have farver, der ligger mellem standarderne – “bare en smule mørkere, lysere eller med mindre farvestyrke.

Sådan gør du

Nu har vores farve team valgt 24 personlige favoritter som netop matcher de eftertragtede farver i norden, som vi kalder Sadolin Selected In-Betweens. En palet af smukke farver med lav farve styrke i varme og kølige nuancer. Perfekt til store overflader, hvor de giver subtil karakter til ethvert rum.

Vi er stolte og glade over at præsentere Sadolin Selected In-Betweens. Brug de nye farver i hele rummet, til feature vægge eller for at skabe fokuspunkter for dit interiør.

Begynd med at vælg en ønsket stemningen og attitude – paletten har farver for både sindsro og drama. Besøg din nærmeste Bauhaus for at hente dit eksemplar af farvekortet og se de flotte farver i virkeligheden. Find nærmeste forhandler.

Husk også – farverne på en skærm stemmer ikke altid helt overens med virkligheden. Vi henviser dig derfor til din nærmeste Sadolin forhandler for at se farverne i butikken.

Farver indlæses...