Entréen – det første indtryk

Entréen er oftest det rum som får mindst kærlighed i et hjem.

Måske ikke så underligt når vi ikke bruger så meget tid her. Entréen er dog indgangen til dit hjem, det dine gæster møder først. Den er din chance for at skabe det vigtige første indtryk, så hvorfor ikke give entréen den opmærksomhed den fortjener? Vi giver dig nogle enkle forslag til forbedringer!

Trendfarver 2017 entreen

Har du et lille stykke væg i dit hjem, er dette en sjov og iøjenfaldende måde at opfriske hele indtrykket på. Nederste del af væggen er malet med farven Rosy Mist og dørkarmmen med Twilight grey, som også får lov til at ’løbe’ ud på væggen. Øverste del og højre side har fået farven Frozen, som går helt op til loftet.

D-I-Y_Entreen male vægge

Vov at lege lidt med effekter! Farverne Violet dust og Peach passion passer rigtig godt sammen hvis du vil skabe lidt dramatik. Rosy mist er et varmere alternativ til hvid som basisfarve. En enkel idé hvor du kan mikse dine favoritfarver.

D-I-Y_Male vægge i entre

Vores nye kampagnefarver er et trygt valg hvis du vil være sikker på at alle farverne matcher hinanden. Her har vi malet med farverne Midnight sun, Nordic beach og Twilight grey.

D-I-Y_Entr1

Du finder alle vores gør-det-selv film, som nemt viser dig hvordan du maler, her.