Find inspiration!

”Tant” Johanna Bradford har gjort sin indretningsinteresse til sin profession og driver i dag et af Nordens mest besøgte blogforaer om indretning. Hun maler ofte, både privat og for forskellige kunder. At bruge spændende farver skræmmer ikke Johanna og mange henter inspiration fra den personlige indretningsstil, som har gjort hende kendt.

– Jeg elsker farver og maler for eksempel møbler ret tit! Jeg køber meget brugt og maler i den farve, som jeg kan lide lige netop på det tidspunkt eller som passer til formålet. Ofte maler jeg de samme møbler igen efter et halvt år, da det er så nemt at skabe forandring på den måde, fortæller Johanna.
Mest af alt bliver Johanna inspireret af hverdagslivet med restaurationsbesøg og spændende restaurationsmiljøer, venner og venners hjem.

– Jeg finder inspiration i alle verdenshjørner, men mest af alt på hjemmefronten. Det lyder måske klichéagtigt, men sådan er det faktisk, fortæller hun og fortsætter:

– Jeg får helt sikkert også mange tanker og ideer fra nettet, eftersom det er min arbejdsplads. Det kan være andre bloggere, men også Pinterest, som er et fantastisk værktøj for os, der elsker billeder og gerne vil samle dem et overskueligt sted.

I sin hverdag møder Johanna ofte mennesker, som synes, de har svært ved at finde deres stil.
– Så plejer jeg at foreslå dem at plukke fra alle de inspirationsbilleder, de har samlet sammen fra forskellige steder, kigge lidt på nettet og i forskellige blade. Derefter er det bare at printe, klippe ud og lægge alt op som et moodboard eller sætte det op på væggen.
 Så vil du selv finde ud af, hvad der tiltrækker dig. Og så er det præcis det, du skal satse på!

– Vi maler ofte hvidt, for det er det sikre kort, og tænker, at hele indretningen klares, hvis man bare anskaffer sig de rigtige indretningsdetaljer og måske nogle designklassikere. Men jeg kunne godt tænke mig, at man gjorde det modsatte og valgte farver. Vælg dine farver og ting med kærlighed, det giver det bedste resultat!

Skab kunst på væggen med Sadolin TOP7

Johanna synes, at farverne i Sadolin Top7 er meget interessante at arbejde med, da de har meget personlighed uden at være for ”voldsomme”.

– Når jeg skal indrette efter en farveskala, sætter jeg mig altid ned og leder efter associationer, og for mig føles Top7 en smule fransk. Samtidig er det let at skabe forskellige stile med den indretning, man vælger, fortsætter hun.

At skabe stilleben i sine rum er en god måde at skabe wow-effekt og gøre væggene til små kunstværker. Der kan du få din helt egen stil frem, både gennem designgenstande og personlige minder, som du kan lide at se på.

– Jeg har stilleben overalt i mit hjem, fortæller Johanna og smiler. Indimellem flytter jeg lidt rundt på min indretning og ofte handler det om at tage ting ind, som egentlig slet ikke hører hjemme der. En boghylde skal jo ikke nødvendigvis være fyldt med bøger. Mit bedste tip er ikke at tænke for meget over det, men derimod bare prøve sig frem, siger hun. Held og lykke!


OM TANT JOHANNA

Navn: Johanna Bradford
Alder: 26 år
Beskæftigelse: Freelance lifestyle-stylist samt grundlægger af og redaktør på blogportalen Lovely Life

min blog ”Tant Johanna” deler jeg ud af, hvad der inspirerer mig og gør mig glad, når det gælder indretning, mad, mode eller andre idéer. Hjemmet, personligheder og livsstil er, hvad jeg brænder for! Jeg har lavet opgaver for blandt andet IKEA, Plaza Interiör og Marimekko. Du kender mig måske også fra mit tidligere samarbejde med Sadolin, hvor jeg og de danske blogpiger fra Homesick.nu fortolkede to farvekort i en helt ny bolig. Jeg håber, at du synes om mine stilleben og rum for Sadolin Top7!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *