Mini-makeover – forandring med maling 1

Kender du følelsen af, at du gerne vil have forandring derhjemme, men hverken har lyst eller råd til at skifte hele møblementet ud?

Sadolin-Minimakeover_Farver_DK

For mange af os er de hvidmalede vægge et sikkert kort, og det er svært at forestille sig, hvordan et rum kan få en helt ny atmosfære med vægmaling. Netop derfor synes vi, at vi gerne vil vise dig, hvordan tre udvalgte miljøer kan forvandles fra hvidt og lidt kedeligt til kreativt og indbydende.

Vi har valgt at lave om i en lang og smal gang, et uinspirerende arbejdshjørne og et koldt soveværelse. Vi er gået ud fra de møbler og ting, der allerede findes i rummet, for derefter at supplere med farve og passende styling. Resultatet er tre dramatiske mini-makeovers, der helt sikkert er prisen værd! Se resultatet i vores film.

En stilsikker farvekollektion

Som hjælp på vejen til din mini-makeover har vi udarbejdet en helt ny farvekollektion med spændende nuancer, der løber fra lyst til dramatisk mørkt. Alt sammen for at du skal finde noget, der passer ind i dit hjem og med din personlige indretningsstil.

Sadolin_Minimakeover_Bedroom_DK_Icon  Sadolin_Minimakeover_Workplace_DK_icon  Sadolin_Minimakeover_Hallway_DK_icon2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *