Tant Johanna Collection 3+3

VELKOMMEN TIL MIN KOLLEKTION!

Hvor skægt, at netop du også er nysgerrig efter at vide, hvilke farver jeg har valgt fra Sadolin. Det er tredje gang, vi samarbejder, og denne gang er jeg blevet bedt om at finde en kollektion med mine helt egne favoritter. Det passer mig perfekt, eftersom jeg elsker maling, og jeg kan mærke, at jeg går mere og mere op i farver. Forrige år malede jeg vores soveværelse derhjemme med nye farver, og jeg blev nærmest tæppebombet med mails, da jeg viste billederne på min blog. Fantastisk!

For øjeblikket er jeg meget optaget af de farver, man møder i naturen, som er grålige, men ikke bare grå. Snarere en grøn, der er over i det grålige, eller en blå, som er tonet over i det grålige. For mig er det også vigtigt, at farverne i et hjem tilhører samme “serie”. Jeg kan godt lide, at der går en rød tråd igennem hjemmet, f.eks. at farven på køkkenlågerne går igen på dørene.

Slutresultatet for mit samarbejde med Sadolin er derfor seks stilrene nuancer – tre vægfarver og tre supplerende nuancer. De er aktuelle lige nu, men er også langtidsholdbare. Og alt efter din egen stil og smag er det nemt at skabe en god baggrund for dit eget, personlige hjem.

Held og lykke med projektet!

Johanna Stylist, indretningsarkitekt og grundlægger af bloggen lovelylife.se

________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________

Johanna om hendes arbejde med Tant Johanna Collection 3+3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *