december 21, 2016 Af Linea_Hertzberg Fra

Efterårets Mini-makeover

Har dit hjem set ud på samme måde lidt for længe? Måske ville et rum eller to virkelig have godt af en god opfriskning, men du mangler både tid og penge til at udskifte hele møblementet og gå i gang med en stor renovering.

Otte trendy efterårsfarver

Otte trendy farver

I så fald har vi en række smarte kneb på lager, som med en minimal indsat kan gøre almindelige, kedelige rum kreative og indbydende. Det eneste du skal bruger, er lidt farve og fantasi – derefter er det bare at gå i gang med din egen mini-makeover! Denne gang har vi givet et ældre standardkøkken og en uudnyttet væg i et hverdagsrum nyt liv. Vi er gået ud fra de møbler og ting, der allerede findes i rummet, og har kun tilsat maling og en enkel styling.

En farvekollektion man kan eksperimentere med

Som inspiration til din mini-makeover har vi også fremstillet en farvekollektion med fine nuancer, der kan kombineres frit efter din personlige smag og indretningsstil.

sadolin_minimakeover-q3_cabinet_accent-wall_2

Tone-i-tone er en stærk farvetrend, som i kollektionen er repræsenteret af en række neutrale nuancer – Creamy Coconut, Cool Sand, Sandcastle og Smoked Oak. I kombination med de lyse pasteller Vanilla Cream, Cool Mint og Soft Blush, samt den fyldige mørkegrønne farvr Ocean Green, giver disse basisfarver ganske enkelt et stilsikkert resultat.