Mini-makeover – Arbejdshjørnet

Out of the box i arbejdshjørnet

Arbejdspladsen ville vi vælge at gøre mere kreativ for at øge skabertrangen.

Sadolin_MiniMakeover_arbejdhjørnet

Farvepartierne skal se fremtrædende ud og er malet uden for stringreolen på omhyggeligt udvalgte steder. Det er naturligvis ikke alle, der har en stringreol derhjemme, men idéen er let at overføre til andre møbler som f.eks. en kommode eller en almindelig reol.

Sadolin_Minimakeover_Workplace_6

Brug et almindeligt vaterpas eller et vaterpas med laser for at måle firkanterne ud, og vær omhyggelig med, at malertapen slutter tæt til væggen. Hvis du gerne vil have, at det skal gå ekstra hurtigt med tørretiderne, kan du undlade at have to forskellige farver præcis ved siden af hinanden.

Farvefelterne fremhæver de indretningsdetaljer, du placerer i reolens forskellige rum, og gør hele udtrykket mere interessant. Et godt tip er at opbygge små stilleben i mellemrummene, hvor du blander forskellige materialer, planter og personlige ting. Partierne, der løber op mod loftet, skaber en fornemmelse af en højere loftshøjde, og med et lille tæppe forstærker du rumfornemmelsen.

Også stolen fik nyt look med træ og metalmaling i farven Powder Blue. Se hvordan du maler træværk.

Sadolin_Minimakeover_Workplace_3

Farver

 

Sadolin_MiniMakeover_arbejdhjørnet_farver

Produkter

SADOLIN SPARTELMASSE
SADOLIN GRUNDMALING TIL VÆG OG LOFT
SADOLIN VÆGMALING 10 MAT
Sadolin spartelmasse, medium, er en dækkende allround-letspartelmasse af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin og glat overflade. Helmat vandbaseret grundmaling af god kvalitet. Let at påføre og med god dækkeevne på puds, beton, byggeplader, glasvæv, sandspartlede overflader m.v. Sadolin vægmaling, mat, er en vægmaling af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin, mat overflade og glans.
SADOLIN GRUNDERTRÆ
SADOLIN TRÆ OG METAL V SUPER 5
SADOLIN TRÆ OG METAL V SUPER 40
Sadolin Trægrunder V er en hurtigtørrende grundmaling, der er beregnet til maling af indendørs træværk og vægge. En unik helmat træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rust- beskyttede blik- og ståldetaljer. En halvblank træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rustbeskyttede blik- og ståldetaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *